Grup Infantil

TEMPORADA 2006-2007

La consolidació del grup infantil és un dels grans reptes de la Penya Ciclista, pensant, no tant en buscar possibles campions, sinó en fer del ciclisme una eina de relació de gènere i de cultures amb la  pràctica de l’esport com esbarjo saludable en el que els valors de la companyonia, sacrifici davant l’esforç, disciplina i relació amb la natura siguin els eixos de la nostra activitat.

Som conscients que alguns d’aquests nens i nenes, quan arribin a l’adolescència deixaran de practicar aquest esport però com a mínim la llavor ja estarà arrelada i en el futur, quan siguin homes i dones, recordaran aquests diumenges en que uns quants bojos els acompanyaven a recórrer indrets desconeguts per la majoria de la població d’Altafulla.

Unes excursions en les que mentre anaven en bici es desenganxaven de la tele i la “game”. Però també d’altres d’ells i elles tornaran a pujar sovint a la bicicleta o consumiran part del seu oci d’adult fent qualsevol mena d’esport i, confiem, que reproduint amb els nens i nenes del futur el que els ciclistes de la Penya d’Altafulla han fet cada quinze dies amb ells. Aquest és el nostre desig i esperem que la llavor tingui el seu fruit.

 

Sortida 25-03-2007 Camp de Golf